Wat is de beste zonnebatterij voor energieopslag thuis?

Energie opslag

Wat is de beste zonnebatterij voor energieopslag thuis?

Bent u op zoek naar de beste zonnebatterij als aanvulling op uw zonnepanelen?

Een back-up van een zonnebatterij zal uw huis van stroom voorzien tijdens stroomuitval veroorzaakt door zwaar weer, of tijdens stroomuitval als gevolg van toenemende eisen aan onze verouderende infrastructuur.
Bovendien kunt u onafhankelijker zijn van uw lokale hulpprogramma met een solar-plus-batterijsysteem. Dit klimaatveranderingsduo helpt je om piekuren en stijgende energiekosten te voorkomen en je op gang te houden als het donker wordt.

Twee dingen voordat je begint

1. Overweeg de omstandigheden waaronder uw batterij moet werken en de soorten batterijen die tegenwoordig op de markt zijn.
2. Begrijp de stroombehoeften van uw huis met uw zonnetechnicus om de juiste batterijoptie te kiezen. (Sunrun neemt je hiermee door.)

 

Batterijen en zonnestelsels

Batterijen en zonnesystemen werken samen om verschillende omstandigheden effectief te beheren:

• Onstabiele netenergie: veel nutsbedrijven hebben stroomuitval of onvoorziene stroompieken die uw buurt van energie doen zappen. (Het wordt gebruikelijk.) Uw zonnebatterij zou moeten opstarten en stroom naar uw huis moeten sturen, zodat de lichten blijven branden en u verbonden blijft met de gemeenschap.
• Zwaar fietsen: uw zonnebatterij wordt tijdens gebruik opgeladen en ontladen. De term “laadcyclus” wordt gebruikt om de verwachte levensduur van een batterij aan te geven. Het aantal cycli is van invloed op hoe lang het zal duren naarmate de tijd vordert.1 Sunrun’s garantie voor zijn lithium-ionbatterij loopt tien jaar (een van de beste!).

• Onregelmatig volledig opladen: wat gebeurt er met uw zonnestelsel als de batterij niet consistent volledig wordt opgeladen? U moet erop kunnen rekenen dat de back-upenergie wordt gebruikt wanneer u deze nodig hebt. Zorg ervoor dat uw batterij voor u werkt en stroom levert bij u thuis wanneer u deze nodig hebt.

Drie veel voorkomende batterijtypen

Tijdens je onderzoek heb je waarschijnlijk gehoord van de volgende veelvoorkomende batterijtypen:

1. Loodzuur: deze oudere batterijtechnologie wordt al lang in hernieuwbare energie gebruikt. Deze batterijen kunnen een goede optie zijn voor huiseigenaren die van het net willen gaan en relatief weinig kosten hebben.2 “Off-the-grid” is voor huiseigenaren die niet op een lokaal hulpprogramma kunnen vertrouwen.

2. Lithium-ion: de meeste huiseigenaren willen en moeten verbonden blijven met het net. Huidig ​​onderzoek uit het rapport “US Energy Storage Monitor 2017” geeft aan dat lithium-ionbatterijen de markt domineren.3 Hoewel het een beetje duurder is, is het de meest populaire batterij voor huiseigenaren vanwege zijn superieure prestaties en betrouwbaarheid bij uw lokale netwerk.

 

3. Stroom: dit type batterij is de nieuwste optie voor zonne-opslag. Ze worden na verloop van tijd niet minder, dus ze gaan veel langer mee dan andere soorten. Maar de complexe chemie vereist vaak extra energie en kosten.4 Deze batterij kan in de toekomst een goede optie zijn, maar momenteel is lithium-ion de duidelijke winnaar.5

No Comments

Post A Comment